Lær om kattens atferd og velferd!

Her finner du også stoff om etologi, dyrevelferd og forholdet mellom dyr og mennesker.

Weekendkurset «Kattens atferd og velferd»


Se Facebook-arrangementet der du kan lære mer om katter. Se siden for Informasjon og påmelding til kurset som gir deg økt kompetanse på katter. På siden for Kurs får du mer informasjon om dette og seinere også andre kurs Braastad gir.

Nye YouTube-videoer med katteforedrag


I 2019 gjorde jeg nye videoopptak av mine katteforelesninger ved NMBU i Ås. Disse er nå klippet til 23 korte YouTube-videoer med ulike temaer. Du finner lenker til de nye videoene på siden for Katter. Videoene har også en egen spilleliste i YouTube som du finner her.

Katteforedrag i Asker bibliotek


Braastad holder foredrag med tittel «Bli bedre kjent med katten din!» på Asker bibliotek lørdag 29. august 2015 kl. 1300-1400. Foredraget holdes i Multisalen i Asker kulturhus. Se bibliotekets oppslag her: http://www.askerbibliotek.no/program/5964/2529.  

Les fagstoff og svar på spørsmål på Dyrebar.no


Etter at VG la ned Dyrebar.no som medlemsside, er nå noen av fagartiklene og svar på spørsmål i nettmøter på VGNett åpne for alle. Gå til www.dyrebar.no. Her finner du fagartikler om ulike selskapsdyr: www.dyrebar.no/artikler . Du kan avgrense søket til en dyreart, et tema eller en forfatter ved å klikke i menyene til høyre. Bjarne […]

Kattekurs på Langedrag i 2014


Weekenden 3.-4. mai skal Braastad holde et nytt kattekurs på Langedrag Naturpark, i naturskjønne omgivelser. Er du interessert? Kikk på denne nettsiden og kontakt Langedrag for å melde deg på: http://www.langedrag.no/forsidenyheter/kurs-om-kattens-atferd Dette kurset gir deg den kompetanse du trenger for å gi katten et rikt liv sammen med deg. Du vil forstå katten din bedre, slik […]