Kontakt

Jeg har dessverre ikke kapasitet til å besvare spørsmål rundt atferdsproblemer med enkeltkatter, men kan evt. besvare mer generelle spørsmål og spørsmål rundt etologi, dyrevelferd, katters atferd og forholdet mellom dyr og mennesker. Send i så fall en melding til Braastad på bjarne.braastad(at)nmbu.no. Du kan også skrive i feltet nedenfor og sende en melding herfra.

Hjelp til å behandle et atferdsproblem hos katten din kan du best få ved å kontakte en av atferdskonsulentene som er utdannet ved NMBU og sertifisert av NAS, Norsk Atferdsgruppe for selskapsdyr. Se deres oversikt over atferdskonsulenter og finn en som også dekker katt.

Hvis du ønsker å fortelle om eller kommentere sider ved kattens atferd og velferd, er du velkommen til å gjøre dette på facebook-siden til katteboka «Katten. Atferd og velferd», www.facebook.com/KattenAtferdVelferd.

Foredrag av Bjarne O. Braastad

Hvis du ønsker at Bjarne O. Braastad skal holde et foredrag om kattens atferd på din veterinærklinikk, eller i din katteklubb, dyrevernforening etc., så kan du lese mer om dette på Om-siden.